vrijdag, juli 12, 2024

Capellenaar (24) aangehouden na schietpartij in Hoogvliet

In de nacht van zaterdag op zondag is in Hoogvliet-Rotterdam een 25-jarige vrouw gewond geraakt bij een schietpartij. In totaal heeft de politie vijf personen aangehouden, waaronder een 24-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De politie doet verder onderzoek en zoekt getuigen.

Rond half vijf ’s nachts ontving de politie meerdere meldingen over een vechtpartij aan de Lengweg en ook dat er een schot gehoord was. Eenmaal aangekomen, troffen agenten een gewonde 25-jarige vrouw aan. Ze bleek een schotwond te hebben, maar ook ander letsel aan onder meer haar hoofd. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft ter plekke meerdere mensen verhoord. Vier van deze getuigen zijn daarop aangehouden als verdachten. Het gaat om een 18-jarige man uit Rotterdam, en drie 24-jarige mannen uit Amsterdam, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel. Ook de gewonde vrouw is aangemerkt als verdachte.

Politie doet verder onderzoek

Vooralsnog is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Mogelijk waren de betrokkenen eerder op een feest bij een nabijgelegen partycentrum in dezelfde straat. De politie doet verder onderzoek naar het voorval en wat de rol van iedere verdachte was. Meerdere aanhoudingen worden ook niet uitgesloten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen