vrijdag, juli 12, 2024

Lekkage aan Beemsterhoek verholpen

Dinsdagochtend 5 december is een waterlekkage ontstaan in de kelderboxen van een flat aan de Beemsterhoek. Het probleem is inmiddels weer verholpen.

Even na elf uur werd de brandweer ingeschakeld in verband met een lekkage bij de flat. De herkomst werd teruggeleid tot aan de kelderboxen. Het leek te maken te hebben met een lek van de waterleiding dat gebruikt wordt met de stadsverwarming.

Door de lekkage zaten meerdere woningen tijdelijk zonder stroom en water. Bewoners werden tijdelijk in een gemeenschappelijke ruimte opgevangen. Inmiddels is de stroom- en watervoorziening weer hersteld. Bewoners met schade door de lekkage worden geholpen bij de verdere afhandeling.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen