woensdag, juli 24, 2024

Ontsteking lichtjes in grote kerstboom op vrijdag 8 december

Op vrijdag 8 december zullen de lampjes in de grote kerstboom naast het gemeentehuis worden ontstoken. Alle Capellenaren zijn hiervoor uitgenodigd.

Komende week vieren we sinterklaasavond, maar daarna staat ook Kerst weer voor de deur met alle festiviteiten die daarbij horen. In Capelle aan den IJssel starten deze festiviteiten traditioneel met het ontsteken van de kerstverlichting in de grote kerstboom naast het gemeentehuis.

De ontsteking gebeurt gebruikelijk door de burgemeester en het kindercollege in bijzijn van Capellenaren. Dit zal gebeuren om 17.00 uur. Ook zijn er lekkernijen voor de aanwezigen en is er feestelijke muziek. Zo wordt wederom een feestelijke start gegeven aan de kerstdagen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen