woensdag, juli 17, 2024

Hoogvliet opent volgend jaar in Schollevaar

De geruchten gingen al in het rond, maar bewoners van Schollevaar en omgeving hebben er binnenkort weer een nieuwe supermarkt bij. De Hoogvliet opent namelijk komend jaar zijn deuren in het oude pand van de Action aan de Prado.

De Action sloot begin dit jaar. Het was daarna lange tijd onduidelijk wat er met het oude pand ging gebeuren. In het verleden zaten er al een kruidenierszaak en verschillende supermarkten in het pand. De roep om een supermarkt in het gebied was op social media het gesprek van de dag.

Met de komst van de Hoogvliet hebben Capellenaren straks op een afstand van een kilometer alle grotere supermarkten in de buurt. De Aldi zit namelijk op de Hoofdweg, en de Albert Heijn en Lidl zijn gevestigd in de Picassopassage. Op de Zevenkampse Ring zit ook nog een Dirk van den Broek gevestigd. Nu missen inwoners alleen nog de Jumbo.

Voor de komst van de supermarkt werd het pand flink verbouwd. Er komt nu meer licht naar binnen en het pand is opnieuw ingericht. Het parkeren in de omgeving zorgde met de komst van de Action wel af en toe voor problemen in de wijk. Hoe dat zal zijn na de komst van de Hoogvliet zal nog afwachten zijn.

Opening

Wanneer de supermarkt exact geopend wordt, is nog onduidelijk. De Hoogvliet laat weten dat dit ergens in de eerste kwartaal van 2024 gaat gebeuren. Wanneer precies laten ze op een later moment weten.


Rectificatie

Eerder berichtten we dat de supermarkt op 21 december 2023 de deuren zou openen. Dit klopt niet. De supermarktketen laat weten dit ergens in het eerste kwartaal van 2024 zal gebeuren.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen