woensdag, juli 24, 2024

Zwembad De Lansingh ontruimd na brand

Vrijdagavond is Zwembad De Lansingh aan de Van Ostadelaan ontruimd na een brand. Deze is inmiddels geblust.

Rond half tien ’s avonds werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brand die in de kleedkamer zou woeden. Het personeel startte direct met de ontruiming van het zwembad in afwachting van de hulpdiensten.

De mensen werden eerst buiten opgevangen en kregen warmhoudfolie tegen de kou. Later zijn ze in een nabijgelegen restaurant opgevangen. Twee personen hadden rook ingeademd en zijn behandeld door ambulancemedewerkers. Het is niet bekend of zij naar het ziekenhuis zijn overgebracht voor verdere behandeling.

De brand zelf was snel onder controle, maar er is wel schade ontstaan. Het is vooralsnog niet bekend of dit gevolgen heeft voor komende dagen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen