vrijdag, juli 12, 2024

Gewapend drietal probeert woning aan Pallieterburg binnen te dringen

Aan het Pallieterburg in de wijk Schollevaar hebben drie gewapende personen donderdagavond geprobeerd een woning binnen te dringen. De daders zijn niet meer aangetroffen en de politie is een onderzoek gestart.

Tussen half negen en negen uur probeerden drie personen de woning binnen te dringen. Ze zouden ook een vuurwapen bij zich hebben gehad. Het lukte ze niet om binnen te komen en zijn uiteindelijk op de vlucht geslagen.

De politie startte direct een onderzoek en ging op zoek naar het drietal. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Een signalement van de drie is vooralsnog niet vrijgegeven.

Een woordvoerder van de Politie laat desgevraagd aan onze redactie weten dat ze momenteel uitgaan van een poging tot woningoverval. Bij de woning wordt verder onderzoek gedaan en worden sporen veiliggesteld.

Tips melden

Mensen die iets verdachts hebben gezien, camerabeelden uit de omgeving of andere informatie hebben die relevant kunnen zijn voor het politieonderzoek, kunnen dit altijd doorgeven. Dit kan door te bellen naar de Politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen