vrijdag, juli 12, 2024

[VIDEO] Ondanks regen groot feest tijdens Sinterklaas-intocht

Sinterklaas is weer in het land! Ook dit jaar sloeg de goedheiligman Capelle aan den IJssel niet over. En ondanks dat het op meerdere momenten regende, was het weer een groot feest!

Artikel gaat verder onder video

Met regenpakken en paraplu’s gingen ook dit jaar honderden ouders en kinderen richting het Vuykpark om Sinterklaas welkom te heten. De kade stond dan ook helemaal vol. Het was even spannend of de stoomboot het ondanks de problemen haalde, maar uiteindelijk kwam deze toch in zicht.

Burgemeester Oskam verwelkomde de Sint en zijn gevolg op de aanlegplaats, waarna er ook tijd was voor alle kinderen. Ze konden de hand van Sinterklaas schudden, op de foto met de Pieten en uiteraard was er ook snoepgoed.

Sinterklaasfeest naast gemeentehuis

Nadat Sinterklaas en de Pieten langs alle kinderen waren gegaan, klom Sint op zijn paard en vervolgde zijn weg richting het gemeentehuis. Begeleid door een fanfare en de kinderen liepen ze een route om uiteindelijk te eindigen bij het podium naast het gemeentehuis.

Nadat Sinterklaas op zijn zetel plaatsnam, begon het programma bij het podium. Met muziek, dans en zang werd er weer een groot feest van gemaakt.


Bekijk hieronder alle foto’s (Fotografie: Sebastiaan Barel & Jeffrey Jacobs)

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen