vrijdag, juli 12, 2024

Gezellige Sinterklaasshow in de Tuyter

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje ook in Krimpen aan den IJssel weer aan. Na de aankomst in Krimpen aan den IJssel trokken de Sint en zijn Pieten naar het winkelcentrum de Crimpenhof en de Korf. Even verderop ging ook de sinterklaasshow in de Tuyter van start.

Twee uitverkochte shows over het geheime recept van Chocolade bezorgden menig kinderen een supermiddag. Bij binnenkomst werden er liedjes gezongen en gedanst met de pieten. Ondertussen kwam Sinterklaas ook binnen, en nam hij plaats op het podium.

Terwijl Piet binnen kwam, kwam er een dief die het geheime recept van de chocolademelk met een pollepel wist te stelen. De dief liet zijn portemonnee achter en kond via het grote boek wordend teruggebeld met een smoesje. De pieten wisten zo de dief te pakken te krijgen en kwam alles weer tot een goed einde.

Het geheime recept van de chocolademelk is meegegeven aan de kinderen (met het stokje twee keer rechts, één keer links en weer twee keer rechts draaien).

Fotografie: Jeroen van Zomeren

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen