woensdag, juli 24, 2024

Komend weekend wordt Halloween gevierd, hier kan je langs de deuren

Oktober is bijna voorbij en dat betekent dat er weer allerlei Halloween-activiteiten zijn te doen. Hieronder zie je per wijk waar je langs de deuren kan.

Schollevaar

In de wijk Schollevaar wordt op vrijdag 27 oktober ‘Scholloween’ gevierd. Kinderen kunnen verkleed langs de deuren om snoep op te halen. De huizen die meedoen worden bekend gemaakt bij één van de twee startpunten. Er zijn twee startpunten: het wijkcentrum aan het Maria Danneelserf en de gymzaal aan het Louvre.

Aanmelden is niet nodig, maar de organisatie benadrukt wel: op is op! Wees er dus op tijd bij. Op de website scholloween.nl is meer informatie te vinden.

Oostgaarde

In de wijk Oostgaarde wordt Halloween op 28 oktober gevierd en heeft het thema ‘Circus Macabre’. Er is een griezelig spookhuis en kinderen kunnen langs huizen in de wijk om snoep op te halen.

Het spookhuis is op twee moment open: ’s middags van 15.00 tot 17.30 uur en later in de avond van 19.00 tot 21.00 uur. Tussen 17.30 en 20.30 uur kunnen kinderen in de wijk de trick or treat-route volgen.

Aanmelden is verplicht. Dit kan via de website halloweenoostgaarde.nl

Fascinatio

Op zaterdag 28 oktober kunnen kinderen langs de huizen in de wijk Fascinatio. Tussen 18.30 en 21.00 uur kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd langs deelnemende huizen om te griezelen en uiteraard voor snoepjes.

Op de website fascinatio.nl is aanvullende informatie te vinden over het evenement en een kaartje met deelnemende snoephuizen.

‘s-Gravenland

Op zaterdag 28 oktober kunnen kinderen ook in de wijk ‘s-Gravenland langs de huizen. Vanaf 18.30 uur kunnen kinderen zich melden bij wijkcentrum de Harp (Jan de Geusrede 39f). Rondom het wijkcentrum zijn ook verschillende spookachtige activiteiten.

Om mee te doen aan het trick-or-treat’en in ‘s-Gravenland wordt twee euro (contant) per kind gevraagd. Zij ontvangen dan een tasje inclusief plattegrond en een tegoedbon voor wat lekkers.


Mist er een activiteit? Laat het onze redactie vooral weten! Stuur dan een bericht naar redactie@capellevandaag.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen