woensdag, juli 24, 2024

Woningen Valeriusrondeel allemaal weer stroom

De elf woningen aan het Valeriusrondeel die sinds gisteravond zonder stroom zaten, hebben weer elektriciteit. Eerder dan verwacht kon de stroomvoorziening maandagochtend weer worden hersteld.

Zondagavond werd een waterlekkage opgemerkt in de flat. Het water stroomde langs meerdere meterkasten, waardoor elf woningen zonder stroom kwamen te zitten. Even leek het erop dat ook bij een groot aantal woningen in de flat ook de stroom eraf moest, maar dit bleek uiteindelijk niet nodig.

In eerste instantie werd voorspeld dat de bewoners van de elf getroffen woningen zo’n 24 uur zonder stroom zouden zitten. Uiteindelijk kon de stroomvoorziening eerder dan verwacht worden hersteld. Maandagochtend wisten netbeheerder Stedin en woningcorporatie Havensteder dit weer te herstellen.

Wietkwekerij

De waterlekkage kon zondagavond al worden verholpen. De oorzaak werd gevonden bij een wietkwekerij in de flat. De politie heeft laten weten dat er vooralsnog geen aanhoudingen zijn verricht. De kwekerij is op maandag ontmanteld. Alle toebehoren en de 268 planten zijn in beslag genomen en vernietigd.


Lees ook:

Update | Meerdere huishoudens aan Valeriusrondeel zonder stroom door waterlekkage

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen