vrijdag, juli 12, 2024

Gestolen auto aangetroffen in Nieuwe Maas langs Schaardijk

Woensdagavond 18 oktober is een auto in de Nieuwe Maas aangetroffen langs de Schaardijk. Het voertuig bleek gestolen.

Rond kwart voor elf kreeg de alarmcentrale een melding van een persoon die zag hoe de auto in het water belandde ter hoogte van de Van Brienenoordbrug. Omdat het voor de melder niet geheel duidelijk was of er iemand in zat, werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd.

Duikers van de brandweer doorzochten de auto en het omliggende water, maar zij troffen niemand aan. Uit nader onderzoek van de politie bleek dat het voertuig is gestolen. Zij nemen de zaak verder in onderzoek. De auto zal worden geborgen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen