woensdag, juli 24, 2024

Politie waarschuwt voor babbeltrucs in Krimpen aan den IJssel

De politie waarschuwt voor personen die onder valse voorwendselen proberen binnen te komen in een woning. Afgelopen woensdag werden drie inwoners van Krimpen aan den IJssel met een babbeltruc geconfronteerd.

De politie waarschuwt inwoners om niet zomaar iemand toe te laten in de woning. Ze komen soms met verhalen dat ze van een energiebedrijf zijn, of van de bank om een pasje op te halen. Dat overkwam ook een 91-jarige vrouw toen ze de deur opende. Ze kwamen haar spaargeld ophalen vanwege een dreigende inbraak. De vrouw trapte er gelukkig niet in en gooide de deur dicht.

De politie heeft van verschillende babbeltrucs camerabeelden tot haar beschikking. Het onderzoek naar de verdachten loopt.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen