vrijdag, juli 12, 2024

Rennen en wandelen tijdens geslaagd Loopfestijn Capelle

Zondag werd het uitverkochte Loopfestijn Capelle georganiseerd. Jong en oud deden mee aan deze sportieve dag. Er waren wandelroutes uitgezet en voor de jongsten was de Kidsrun door winkelcentrum de Koperwiek.

Honderden kinderen deden mee met de Gro-Up Kidsrun. Ze liepen daarbij rondjes door en rondom winkelcentrum de Koperwiek. Er waren twee afstanden: 750 en 1.500 meter. Alle deelnemers ontvingen na de finish een mooie medaille om mee naar huis te nemen.

Voor de volwassenen waren er twee wandelroutes, uitgezet door VitaMotionNow. Ze begonnen uiteraard ook vanaf het startpunt in de Koperwiek en gingen daarna naar buiten. De 6 kilometerroute leidde deelnemers door het Schollebos. De deelnemers die 12 kilometer liepen, maakten een extra lus door het Capelse buitengebied.

Artikel gaat verder onder eerste fotoserie
Schmink, ballonnen en prijzen

Naast het sportieve gedeelte waren er tal van andere activiteiten rondom het Loopfestijn georganiseerd. Kinderen konden geschminkt worden en een clown maakte ballondieren. Daarnaast waren er voor de deelnemers aan het Loopfestijn nog leuke prijzen te winnen. Met hun startnummer deden ze automatisch mee aan de loterij.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen