woensdag, juli 24, 2024

Forse rookontwikkeling door brandende scooter in kelder Valeriusrondeel

Zondagmiddag is een scooter volledig uitgebrand in de kelder van een flat aan het Valeriusrondeel. 

Rond drie uur ’s middags werd zwarte rookontwikkeling opgemerkt vanuit de kelderboxen onderaan de flat, waarop de brandweer werd gebeld. Brandweerlieden betraden de met rook gevulde kelderruimte en gingen op zoek naar de brandhaard.

Niet veel later werd de brandende scooter aangetroffen en kon de aanval worden ingezet. Het vuur kon snel worden geblust. Van de scooter is enkel het frame nog over. Het is niet bekend hoeveel schade de brand aan de kelderruimte heeft veroorzaakt.

Na het blussen heeft de brandweer het gebouw geventileerd, om alle rook te verdrijven. Niemand raakte gewond. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen