vrijdag, juli 12, 2024

Geen metro’s tussen stations Capelsebrug en Voorschoterlaan

Door een defecte wissel rijden metrolijnen A, B en C een verkorte route. Er stoppen geen metro’s tussen stations Capelsebrug en Voorschoterlaan, zo meldt de RET. 

Volgens de RET is er een defecte wissel die met spoed gerepareerd moet worden. Daarvoor is het metroverkeer stilgelegd. Volgens getuigen ontstond er door het stilgelegde metroverkeer een ‘chaotische situatie’. De RET heeft in samenwerking met de politie meerdere stations ontruimd.

Vooralsnog is het niet bekend tot hoelaat de spoedreparatie zal duren. Mogelijk kan dit tot laat in de avond duren, zo meldt RTV Rijnmond.

Routes

Metro A rijdt tussen Binnenhof en Graskruid. Op Graskruid kunnen reizigers overstappen op metro B richting Capelsebrug. Metro B rijdt van Nesselande naar Capelsebrug, en tussen de Gerdesiaweg en Hoek van Holland Strand. Metro C rijdt tussen de Terp en Capelsebrug, en Blaak en De Akkers. Er rijden pendelbussen tussen Capelsebrug en Gerdesiaweg.

Kijk voor actuele reisinformatie ook op de website van de RET.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen