vrijdag, juli 12, 2024

Update | Politie op zoek naar tenminste twee mannen na babeltruc op Fresia

Zondagavond heeft er een babbeltruc plaatsgevonden aan de Fresia. De politie is op zoek naar tenminste twee personen.

Rond kwart voor tien ’s avonds kreeg de politie melding dat de bewoners slachtoffer waren geworden van een babbeltruc. Daarbij is een pinpas van de bewoners meegenomen. Het is niet bekend of er ook andere spullen zijn ontvreemd. De politie laat weten dat kort erna is gepind aan de Korf.

Signalement

De politie zegt op zoek te zijn naar tenminste twee mannen. Beide mannen waren getint. De ene man was iets gezet, de ander slank.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien aan de Fresia of bij de Korf om contact op te nemen. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom. Dit kan via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen