vrijdag, juli 12, 2024

Drie Rotterdamse tieners aangehouden in onderzoek neergestoken Capellenaar op Grote Beer

De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met het steekincident, waarbij een 20-jarige Capellenaar zwaargewond raakte. Hij werd op 13 augustus met meerdere steekwonden aangetroffen op de Grote Beer in Rotterdam.

In de nacht van zaterdag op zondag 13 augustus werd rond 03.30 uur een zwaargewonde man aangetroffen op de rijbaan van de Grote Beer in Rotterdam. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel, bleek meerdere steekwonden te hebben.

Het slachtoffer is die avond in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het momenteel met de jongeman gaat. De persvoorlichter van de politie kon daar in verband met diens privacy geen uitspraken over doen.

Aanhoudingen

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek naar hoe het slachtoffer gewond raakte en waar dit precies is gebeurd. Het onderzoek heeft nu geleid tot de aanhoudingen van drie verdachten, zo laat de politie weten. Het gaat om drie jongens uit Rotterdam van 13, 14 en 18 jaar oud. Hun rol bij het incident worden nader onderzocht.

Mogelijk steekwapen gevonden

Woensdagmiddag 30 augustus hebben duikers van een arrestatieteam een sloot doorzocht langs de Varnasingel in Rotterdam. Dit ligt in de omgeving van de Grote Beer waar het slachtoffer is aangetroffen. Volgens bronnen zou het mogelijke steekwapen, een mes, uit het water zijn gehaald.

Getuigen

De politie zegt nog altijd de hulp van eventuele getuigen te kunnen gebruiken. Mensen die meer informatie hebben en nog niet met de politie gesproken hebben, worden gevraagd dit te delen.

Contact opnemen met de politie kan telefonisch via het algemene nummer (0900-8844) of via het Team Criminele Inlichtingen (088-661 77 34). Tips kunnen ook online worden doorgegeven via het online tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Lees ook:

Capellenaar (20) met meerdere steekwonden aangetroffen op Grote Beer in Rotterdam

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen