woensdag, juli 24, 2024

Koninklijke onderscheiding voor Frans van Dessel

Capellenaar Frans van Dessel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt de Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging CKC, betrokkenheid bij Sportclub Excelsior en voorzittersrol van de VVE van een Capels wooncomplex.

Frans van Dessel heeft hij ‘zijn club’ CKC al een schaal naar zich vernoemd. Na de finalewedstrijden afgelopen zaterdag verraste burgemeester Peter Oskam hem met het Koninklijke lintje.

De burgemeester had grote waardering uitgesproken voor zijn vrijwillige verdiensten. Frans was voorzitter van CKC in de periode 1990 tot 2013, scheidsrechter van 2003 tot 2017 en was in 2006 medeoprichter van de ‘Waarden en Normen’-Commissie waar hij nu nog voorzitter van is. Ook is hij elftalleider van CKC 1 van juli 2013 tot juli 2014 en vanaf juli 2018 tot heden. Naast zijn vrijwillige inzet bij voetbalvereniging CKC was Frans ook ruim zestien jaren voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van een complex in Capelle en was hij in de seizoenen 2015 tot 2017 elftalleider van Excelsior 1 bij sportclub Excelsior.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen