vrijdag, juli 12, 2024

Automobilist rijdt met gestolen spullen over fietspad en moet door veel agenten worden aangehouden

Een automobilist heeft het zaterdagavond erg bont gemaakt toen agenten hem wilden controleren vanwege een verkeersovertreding. De automobilist reed over het fietspad bij de Poortmolen, maar ging weer achteruit. Toen agenten hem wilden aanspreken escaleerde de situatie.

De politieagenten spraken de man in eerste instantie aan om te vragen waarom hij over het fietspad reed. De man was echter ongeduldig waarop ze vroegen om een rijbewijs. De man ging ineens vol in het verzet, waarop de agenten de hulp van extra collega’s inriepen. Ook een politiehelikopter die in de buurt was keek van bovenaf mee.

De man kon alsnog worden aangehouden. Bij het doorzoeken van zijn auto stuitte de agenten op verschillende gestolen goederen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen