vrijdag, juli 12, 2024

Zware mishandeling bij Surfplas, 34-jarige man opgepakt

Op donderdag 17 augustus heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden bij de Surfplas. Een dag later is een 34-jarige man aangehouden als verdachte.

De politie laat weten dat het gaat om een mishandeling in de relationele sfeer. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. Hoe het momenteel met haar gaat, is niet bekend.

Een dag later heeft de politie een 34-jarige man uit Schoonhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling. Hij zit momenteel vast en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die zal besluiten of zijn voorarrest moet worden verlengd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen