vrijdag, juli 12, 2024

Open dag bij brandweerkazerne Slotlaan op 9 september

Op zaterdag 9 september is er een open dag bij de brandweerkazerne Slotlaan. Er wordt voorlichting gegeven, maar er zijn ook verschillende activiteiten en demonstraties.

De brandweerlieden zeggen groot uit te pakken voor de dag. Tussen tien uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds  staat de open dag volledig in het teken van veiligheid. Er wordt bijvoorbeeld voorlichting gegeven over het veilig gebruiken van elektrische apparaten en alle andere vragen over brandveiligheid worden beantwoord.

Naast voorlichting zijn er ook activiteiten voor jong en oud. Denk aan een speurtocht en escape room. Ook kan je ervaren hoe je jezelf in veiligheid kan brengen als een auto ondersteboven terecht komt. Uiteraard zijn ook de rode bolides van de spuitgasten te bewonderen.

Kortom: bezoek vooral de open dag op 9 september bij de brandweerkazerne aan Slotlaan 121 en steek er vooral wat van op!

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen