vrijdag, juli 12, 2024

Steekpartij met minderjarigen aan Grootzeil in Krimpen aan den IJssel

Zondagavond 13 augustus heeft er een geweldsincident tussen meerdere minderjarigen plaatsgevonden aan de Grootzeil. Daarbij is ook gestoken.

Het steekincident heeft rond half acht hebben plaatsgevonden in of bij een woning. De politie laat weten dat een 17-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel lichtgewond is geraakt. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft twee 15-jarige jongens aangehouden. Zij zijn afkomstig uit Krimpen aan den IJssel en Ermelo.

Onderzoek

Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt nader onderzocht. De politie heeft een plaats delict gemaakt om sporen veilig te stellen. Mensen die meer weten of getuige waren, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen