vrijdag, juli 12, 2024

Zwaargewonde man op kruising Keerkring aangetroffen

Een automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur op de Keerkring een zwaargewonde man aangetroffen. Het slachtoffer, een 42-jarige man, lag op de rijbaan voor het autoverkeer. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Een automobilist trof het slachtoffer aan en heeft eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel riep de hulp in van het Mobiel Medisch Team, kort daarna is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie houdt rekening met een aanrijding waarbij de tegenpartij ervandoor is gegaan, maar ook andere scenario’s zoals een val worden niet uitgesloten.

De Keerkring is ter hoogte van de kruising met het Scheldedal afgesloten voor al het verkeer. Deze afsluiting gaat nog tot zeker 09.00 uur duren.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen