vrijdag, juli 12, 2024

Open dag bij gemeentehuis op zaterdag 26 augustus

Op zaterdag 26 augustus kunnen mensen het gemeentehuis bezoeken tijdens een open dag. Er zijn tal van activiteiten en ga in gesprek met bijvoorbeeld burgemeester Peter Oskam of een van de wethouders.

Vorig jaar organiseerde de gemeente ook al een open dag, wat een groot succes werd. Zo’n vierhonderd inwoners brachten een bezoek aan het gemeentehuis aan de Rivierweg.

Sport en Cultuur

Dit jaar staat de open dag in het teken van Sport en Cultuur. Om 10 uur gaat freestyle voetballer Soufiane Touzani in gesprek over het belang van buitensporten voor kinderen met wethouder Sport Harriët Westerdijk en een buurtsportcoach van Sportief Capelle. Er is plek voor maximaal zestig mensen in de zaal.

Activiteiten voor jong en oud

In en om het gemeentehuis zijn er tal van activiteiten. Kinderen kunnen meedoen met sportieve activiteiten van Sportief Capelle. Ook dansschool Noes Fiolet, zanginstituut Charles Vermeer en de SKVR bieden workshops aan.

Verder kunnen kinderen worden geschminkt, een glittertatoeage krijgen en ballonfiguren maken. Bij de afdeling Burgerzaken maken zij hun eigen sport- en cultuur paspoort. Het Kindercollege en de Jongerenraad zijn deze dag ook aanwezig om te vertellen wat zij doen.

Ook voor volwassenen is er wat te doen. Op de twaalfde etage staan telescopen om het uitzicht te bekijken. Aan de hand van foto’s die er hangen kunnen bezoekers het Capelle van toen en nu vergelijken.

Werken bij de gemeente

Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen in gesprek met medewerkers van personeelszaken. Bezoek hiervoor ook de website werkenbijcapelleaandenijssel.nl.


Verdere informatie

De open dag vindt op zaterdag 26 augustus plaats in (en rondom) het gemeentehuis (Rivierweg 111) en duurt van 10.00 tot 14.00 uur.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen