woensdag, juli 24, 2024

Politie deelt foto van verdachte gewapende straatroof op Ringvaartpark

De politie heeft een foto gedeeld waarop een man gedeeltelijk te zien is. Hij zou mogelijk betrokken zijn geweest bij een gewapende straatroof op het Ringvaartpark begin dit jaar.

Op 8 januari arriveerden rond 23.45 uur een auto met twee mannen op het Ringvaartpark. Nadat de auto was stilgezet kwam een scooter met twee opzittenden op de auto af. De man achterop stapte af en liep direct op de bijrijder van de auto af. De man werd verbaal met de dood bedreigd en kreeg een vuurwapen op zich gericht.

De bijrijder werd gedwongen om sieraden af te staan. Met de buit ging het tweetal er weer vandoor en reden weg in de richting van de Burgemeester van Beresteijnlaan en het Schollebos.

Onderzoek

Tot nu toe heeft het onderzoek nog niet tot aanhoudingen geleid. Wel zijn rechercheurs gestuit op een foto waar een man gedeeltelijk op te zien zijn. Volgens de politie zou de man mogelijk iets te maken hebben gehad met de beroving. Er wordt met name gewezen op de moedervlek onder het linkeroog.

Tips melden

De politie hoopt dat iemand hem herkend en dat er toch nog getuigen zijn die zich nog niet hebben gemeld. Informatie melden kan via het online tipformulier van de politie of via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Alle informatie is welkom, aldus de politie.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen