vrijdag, juli 12, 2024

Arie en Petra Kok sluiten per direct slagerij: “Gezondheid gaat voor!”

De slagerij van Arie Kok sluit de deuren. Dit maakte de slager zelf maandag 7 augustus bekend. De winkel is inmiddels al dicht en op de toegangsdeur valt het nieuws eveneens te lezen.

“Na bijna 30 jaar deze slagerij te hebben gehad, en er bijna 40 jaar werkzaam te zijn geweest, gaan we per direct de deuren sluiten”, zo valt te lezen in het bericht. De welbekende slager is inmiddels niet meer weg te denken aan de Doormanstraat.

Een maand geleden werd Petra getroffen door een hartinfarct. Dit heeft veel impact gehad op het bedrijf en het herstel zal de nodige tijd in beslag nemen, zo laat Arie weten.

“Gezondheid gaat voor”

Afgelopen maand hebben de twee nagedacht hoe verder te gaan. “Al deze jaren hebben we het met passie, liefde en veel plezier gedaan.” Toch hebben Arie en Petra besloten met de slagerij te stoppen. Wel zullen ze zich verder focussen op catering- en partyverhuur. “Gezondheid gaat voor!”

Afsluitend in het bericht richten Arie en Petra zich nog naar de klanten. “Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlang in ons gestelde vertrouwen.”

Lees verder over dit onderwerp

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen