vrijdag, juli 12, 2024

Politie start klopjacht naar man met mes in Schollevaar

De politie is vrijdagavond een klopjacht gestart naar een gewapende man. De man zou rond 18.00 uur een woning aan de Grafiek zijn binnengelopen en ging vervolgens ook weer naar buiten. Hij had op dat moment een groot mes bij zich, maar zou geen geweld hebben gebruikt toen hij in de woning was.

De politie heeft met veel mankracht gezocht naar de man. Met meerdere politiewagens en agenten op de fiets en de motor is naar de verdachte gezocht. Ook het winkelcentrum de Picassopassage is meerdere malen door agenten gecontroleerd.

De man is nog niet aangetroffen, maar de politie is wel nog steeds op zoek naar hem. Omdat hij mogelijk onberekenbaar is, kan er nog geen signalement worden vrijgegeven.

Op social media gaan geruchten rond dat het mogelijk om dezelfde man gaat die in de middag bij de Sjalomschool aan de Hermitage met een kapmes heeft lopen zwaaien en daarbij iemand heeft bedreigd. Omdat nog veel onduidelijk is, komt er mogelijk morgen meer informatie beschikbaar.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen