maandag, juni 17, 2024

Gevonden hond en eigenaar weer herenigd

- Advertisement -

De eigenaar van de loslopende hond die de politie vrijdagavond vond in Krimpen aan den IJssel, is gevonden. Dit laten de wijkagenten weten.

De hond is vrijdagavond 4 augustus gevonden in Krimpen aan den IJssel. Agenten namen het reutje mee naar het politiebureau aan de Slotlaan in Capelle aan den IJssel. Hoewel de hond het daar reuze naar zijn had met de dienders, wilde deze ook wel naar zijn eigenaar.

De hond is wel gechipt, maar niet geregistreerd, zo liet de politie weten. Dat maakte het onmogelijk om de eigenaar te achterhalen. Uiteindelijk kon de eigenaar worden gevonden en werd deze zaterdag weer met diens hond herenigd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen