vrijdag, juli 12, 2024

Inschrijving geopend voor 13de editie CILGRO Lions Zuidplas Rally

Zevenhuizen – Voor de 13de keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de CILGRO Lions Zuidplas Rally op zaterdag 9 september. De inschrijving in inmiddels geopend.

De CILGRO Lions Zuidplas Rally is een gezellige toertocht waar deelnemers met behulp van kaarten over de mooie wegen in de streek worden geleid. Iedereen kan meedoen, zowel de gevorderde kaartlezers als beginners, en of je nou in een klassieke bolide rijdt of de ‘gewone’ hedendaagse personenauto. Iedereen is welkom.

Accent op gezellig dag

Tijdens deze editie zal de start en finish wederom plaatsvinden bij La Baraque (Zuidplasweg 12-14) in Zevenhuizen. Commissievoorzitter Johan Hogervorst vertelt dat de focus een beetje verschoven is: “De CILGRO Lions Zuidplas Rally gaat dit jaar weer terug naar de oorspronkelijke opzet, waarbij het accent ligt op die deelnemer die gewoon een gezellige dag wil beleven. Nadat aan het eind van de dag iedereen weer terug is en geniet van de muziek, het hapje en drankje, hebben we als nieuw onderdeel een veiling toegevoegd. We zijn erg benieuwd hoe dat gaat verlopen, met een paar leuke te veilen kavels.”

Goede doelen

De volledige opbrengst van CILGRO Lions Zuidplas Rally komt ten goede aan goede doelen, zoals het Leger des Heils, de Zonnebloem, team Zeparo, maar ook Stichting Leergeld, Stichting Vaarwens, Zuidplas Helpt, 100Weeks en een uitje met de ouderen van Beth San en de Zevenster. Hogervorst: “Onze drive is er zijn voor anderen als het nodig is, zo brengen wij ons motto ‘We Serve’ in de praktijk.”

Inschrijving geopend

Mensen kunnen zich inmiddels inschrijven voor het evenement op zaterdag 9 september. De inschrijving bedraagt €195 per equipe van twee personen en bestaat uit een volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally-schild en twee deurstickers.

Ga voor meer informatie of voor de inschrijving naar lionsclubzevenhuizen.nl/rally.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen