vrijdag, juli 12, 2024

Capellenaren verdacht van betrokkenheid bij aanslag Amsterdamse woning

Twee Capellenaren zitten vast in verband met een aanslag bij een woning en Amsterdam en een gewapende straatroof in Capelle aan den IJssel. Dit meldt het Kontakt

In de ochtend van 12 december 2022 vindt er een ontploffing plaats bij een woning aan het Kospad in Amsterdam, waarna ook brand ontstaat. Hoewel er niemand gewond raakt, is de schade aan de woning groot. Na de explosie werden vier in het zwart geklede mannen gezien die wegrenden, zo meldde de politie.

Capellenaren

Het Kontakt meldt dat twee Capellenaren samen met een derde verdachte zijn opgepakt in verband met de explosie en dat ze langer blijven vastzitten. Ook zouden de twee Capellenaren betrokken zijn geweest bij een gewapende straatroof in Capelle aan den IJssel.

Eind dit jaar wordt de zaak inhoudelijk behandeld.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen