woensdag, juli 24, 2024

Burgemeester sluit woning na vondst van grote hoeveelheden drugs

De burgemeester van Zuidplas heeft vrijdag 28 juli middels een spoedsluiting een woning in zijn gemeente gesloten. Dat gebeurde na de vondst van grote hoeveelheden drugs. Omdat het onderzoek nog gaande is, wordt op dit moment niet medegedeeld waar de woning precies is gesloten.

Volgens het bericht van handhaving Zuidplas is de woning gesloten omdat er gevaar kan ontstaan voor omwonenden. Met het sluiten van de woning wordt ervoor gezorg dat de rust en veiligheid in de omgeving hersteld. Ook is het bedoeld om het criminele circuit te doorbreken.

De woning is voor een duur van 12 maanden gesloten. Dat is redelijk uitzonderlijk voor het sluiten van woningen. Normaliter gaat het om een aantal maanden. Het sluiten van de woning is een herstelsanctie en niet bedoeld als straf. De politie en het Openbaar Ministerie zetten het onderzoek voort.

Tip ons!

Weet jij waar de woning is gesloten? Laat het ons weten door jouw tip te melden op onze tiplijn of via email

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen