vrijdag, juli 12, 2024

Muziek van The Frog met oud-bandleden in CAPSLOC

Op zaterdagavond 11 november zal muziek van 80s-band The Frog te horen zijn in CAPSLOC. Een verzameling van oud-bandleden en nieuwe muzikanten treden op met Kiss the Frog.

Funk- en Soulband (Ricky &) The Frog, welbekend in de regio en van origine uit Krimpen aan den IJssel, schopte het eens tot het voorprogramma van de Rolling Stones. Hun muziek kreeg lovende recensies, maar een echt (commercieel) succes bleef uit. De band valt uit elkaar als een aantal leden aan de slag gaan met andere projecten.

Artikel gaat verder onder afbeelding
Gitarist Age Kat van The Frog is er ook in november bij

In 2019 werd voor het eerst een elfkoppige band met meerdere oud-leden bijeengebracht voor een optreden met muziek van The Frog om zo de band voort te zetten. Na dat succes werd besloten om vaker het podium te betreden.

Op zaterdag 11 november zal de band in CAPSLOC staan met een vol programma met passie en groove, en met een verscheidenheid aan muziek van The Frog, zoals “Be kind to animals kiss a Frog”, “Document”, “Capricorn” en “The Lost Tracks”.


De kaartverkoop is al gestart via de website van CAPSLOC. In de voorverkoop kost een ticket tien euro.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen