vrijdag, juli 12, 2024

Zomerprogramma vol vermaak bij Streekmuseum

De zomer pakt Streekmuseum Krimpenerwaard uit met tal van leuke activiteiten. Zo kan er genoten worden van een poppenkast, wordt er geknutseld en zijn er spelletjes te spelen.

Op dinsdag 18 en 25 juli zijn kinderen en ouders welkom bij de poppenkastvoorstelling (14.00-17.00). Op 13, 20 en 27 juli wordt met elkaar geknutseld (10.00-15.00). Op de activiteitendagen kan er ook gespeeld worden met ouderwets speelgoed en kunnen kinderen zich verkleden in klederdracht. De ouders kunnen van het zonnetje genieten aan de picknicktafels bij het museum.

In augustus zijn er de Zomerwoensdag Familiedagen. Deze worden ieder jaar in augustus georganiseerd in samenwerking met Synerkri, de Muziekschool en de bibliotheek. Dan zijn er tal van crea-, cultuure-, natuur-, sport- en spelactiviteiten. Deze dagen zijn op woensdag 2, 9 en 16 augustus van 10.00 tot 15.00 uur.


Bekijk voor meer informatie ook speciale websitepagina van Streekmuseum Krimpenerwaard

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen