vrijdag, juli 12, 2024

Auto belandt op zijkant na botsing op Van Beethovenlaan

Maandag is tegen het einde van de middag een auto op z’n zijkant beland, nadat de bestuurder op een geparkeerde auto was gebotst. De inzittenden raakten daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond kwart over vier op de Van Beethovenlaan, ter hoogte van de Chopinstraat. De automobilist zag te laat een auto die deels in de berm stond geparkeerd. Door de botsing kantelde de auto en kwam op de zijkant tot stilstand.

De brandweer kwam ter plaatse om de twee inzittenden uit het voertuig te halen. De man en vrouw werden hierna overgedragen aan het ambulancepersoneel. Ze zijn hierna ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Geen parkeerverbod

Enkele omwonenden verklaren ter plaatse zich al geruime tijd te verwonderen waarom er geen parkeerverbod is langs dit deel van de Van Beethovenlaan. Ze vullen daarop aan dat er vaker bijna-ongelukken plaatsvinden.

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Beste Sebastiaan,
    Er is geen parkeerverbod omdat geparkeerde auto’s juist snelheidverlagend werken. Tevens stond de geparkeerde auto niet in de berm maar is deze door de klap iets opgeschoven de berm in. Indien de bestuurder zich met autorijden bezig houdt en niet met andere zaken, ( behoudend dat de bestuurder onwel geworden is) dan bots je niet tegen een geparkeerde auto!!
    Mijn auto is 2 jaar geleden, ook door een onoplettende bestuurder total loss gereden. Het ligt dus niet aan geparkeerde auto’s maar aan (on)kunde van de bestuurder.
    Met vriendelijke groet. B Molenbroek

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen