vrijdag, juli 12, 2024

Krimpense Maan voor de heer Bokhoven

Op zondag 2 juli werd de heer Bokhoven verrast met de Krimpense Maan. Hij ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn decennialange betrokkenheid bij Tennisclub Krimpen (TCK).

Al meer dan 25 jaar lang verzorgt meneer Bokhoven dagelijks alle banen. Het gravel van de tennisbanen worden door hem gewalst, geëgaliseerd en indien nodig vervangen of aangevuld. Ook verzorgt hij regulier en periodiek onderhoud rondom de vereniging.

Zijn inzet en zorg voor de banen en de vereniging worden gewaardeerd door de leden van de club, maar is ook niet onopgemerkt gebleven bij de gemeente. Daarom kreeg hij tijdens de finaledag van het Open Toernooi, afgelopen zondag, uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma de Krimpense Maan uitgereikt, tezamen met een bloemetje en oorkonde.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen