vrijdag, juli 12, 2024

Politie rukt uit voor vechtersbazen op parkeerplaats McDonalds Rhijnspoor

De politie is afgelopen nacht rond 02.00 uur uitgerukt voor een vechtpartij op de parkeerplaats van de McDonalds aan het Rhijnspoor in Capelle. Meerdere mannen kregen het met elkaar aan de stok, en er vielen rake klappen. Ook zouden er volgens de melder mogelijk wapens zijn gebruikt.

Bij aankomst van de massaal opgetrommelde politie was één van de partijen al vertrokken. De twee andere partijen werden door agenten staande gehouden en apart van elkaar in politiebusjes gezet. Toen bleek pas dat twee personen verwondingen hadden opgelopen. Één van hen had een lichte snijwond, de ander een pijnlijke pols. Ambulancepersoneel heeft ze ter plekke behandeld.

Omdat niemand aangifte wilde doen, heeft de politie de vechtersbazen weer vrijgelaten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen