vrijdag, juli 12, 2024

Vuurwapen, cash en drugs aangetroffen in woning Moordrecht na politie-inval

De politie hield dinsdagochtend 27 juni in een woning in de Doctor Abraham Kuyperstraat een 28-jarige Moordrechter aan omdat hij nog een gevangenisstraf van enkele dagen moest uitzitten. In de woning troffen agenten onder meer grote hoeveelheden harddrugs aan.

Agenten gingen rond 10.30 uur de woning in om de man aan te houden voor zijn openstaande gevangenisstraf. In het huis troffen zij verschillende soorten harddrugs (onder meer cocaïne, XTC en heroïne), een vuurwapen en een grote hoeveelheid contant geld aan. Ook vonden zij spullen die zijn bedoeld voor de productie van verdovende middelen. Dit alles is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De burgemeester van de gemeente Zuidplas heeft besloten de woning met spoed te sluiten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen