maandag, juni 17, 2024

Krimpense tieners opgepakt voor straatroof in Spijkenisse

- Advertisement -

Zaterdagavond zijn twee minderjarige jongens uit Krimpen aan den IJssel aangehouden voor het plegen van een straatroof in Spijkenisse. Ze hadden twee andere jongens beroofd van verschillende waardevolle eigendommen.

De twee slachtoffers waren op het Theaterplein beroofd van onder andere een telefoon, paspoort en ketting. De twee waren naar het politiebureau gegaan om hun verhaal te doen.

Twee jeugdagenten waren op datzelfde moment in het centrum van Spijkenisse bezig met een andere melding, als zij twee ‘bekende tieners’ zien lopen. Al gauw wordt hun signalement gekoppeld aan de eerder gepleegde straatroof.

De twee verdachten, twee 15-jarige jongens uit Krimpen, werden daarom aangehouden. Bij fouillering troffen agenten de gestolen spullen aan. Vandaag zijn ze voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het is niet bekend wat de verdere consequenties zijn voor het tweetal.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen