woensdag, juli 17, 2024

Grootschalige brandweeroefening op terrein van Rijkswaterstaat

Capelle aan den IJssel – De vrijwillige en de beroeps brandweer hebben dinsdagavond grootschalig geoefend op het Rijkswaterstaat terrein langs de Ketensedijk in Capelle aan den IJssel. Bij de oefening was er sprake van twee incidenten een persoon te water en een ongeluk.

De jongens in de auto hadden lachgas gebruikt en waren tegen de visser aangereden die hierdoor te water was geraakt. Aan de brandweer de taak om de visser uit het water en de drie jongens die redelijk opstandig waren uit de auto te bevrijden.

Duikers gingen te water om het slachtoffer te lokaliseren en uit het water te halen. De eerste ter plaatse gekomen brandweerploeg heeft de drie jongens uit de auto bevrijd. Na het afhandelen is het incident nabesproken.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen