zaterdag, juni 22, 2024

Kind gewond bij aanrijding Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij een kopstaart botsing op 14 maart rond 16:00 uur op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel is een kind gewond geraakt. Beide voertuigen hadden enorme schade. Door nog onbekende oorzaak klapte een bestelauto op een personenauto die pas veel verder tot stilstand kwam. Een meisje dat in de bestelauto zat, is gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat beide voertuigen forse schade hadden opgelopen en hierdoor veel brokstukken op de weg terecht was gekomen, was de Europalaan afgesloten tussen het Kroonkruid en het Goudmos. Verkeer werd over de Parallelweg geleid, waardoor er een verkeersinfarct ontstond. Nadat beide voertuigen door een berger waren meegenomen en de weg weer was vrijgegeven, lostte het verkeersinfarct op.

Foto’s: CAKI Media

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen