zaterdag, juni 22, 2024

Vrijwilligers gezocht tijdens actieweek NLdoet

Ieder jaar wordt er door het Oranjefonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd. Tijdens de campagne NLdoet worden burgers opgeroepen om de handen uit de mouwen te steken en bij culturele of zorg instellingen gevraagd om een handje te helpen.

Ook in Zuidplas zijn veel van dit soort instellingen te vinden. Zo wordt er door stichting Camino in Nieuwerkerk aan den IJssel gevraagd om een handje te helpen bij een grote voorjaarsschoonmaak. In Moordrecht worden vrijwilligers gezocht om een grote kampvuurkuil te bouwen. En bij de Zevenster worden vrijwilligers gezocht om het terras en de moestuin weer lenteklaar te maken.

Wil jij nou ook iets goed doen voor een ander? Kijk dan op de website van NLdoet en vul jouw woonplaats in.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen