dinsdag, juli 16, 2024

Martijn Vroom beëdigd als burgemeester van Leidschendam-Voorburg

Martijn Vroom is maandagavond officieel geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Gelijktijdig werd Vroom eervol ontslagen als burgemeester van Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de beëdiging van Martijn Vroom was iedereen die erbij wilde zijn welkom. De zaal in het oude gemeentehuis van Leidschendam-Voorburg was dan ook gevuld met inwoners, oud-burgemeesters, en burgemeesters en wethouders uit omliggende gemeenten van zowel Leidschendam-Voorburg als Krimpen aan den IJssel.

Meerdere toespraken gingen voorafgaand aan de installatie van Vroom. Daarbij werden lovende woorden geuit over zijn burgervaderschap in Krimpen aan den IJssel en als Martijn Vroom als persoon.

Het burgemeesterschap werd tijdens de avond overgedragen door de overhandiging van de ambtsketting en de voorzittershamer. Ook zette Vroom zijn handtekening in het gulden boek van de gemeente.

Martijn Vroom neemt het stokje hierbij over van Jules Bijl, die de afgelopen twee jaar waarnemend burgemeester was. Met lovende woorden werd afscheid van hem genomen.

Waarnemend burgemeester in Krimpen

Met de installatie heeft Martijn Vroom ook gelijktijdig eervol ontslag ontvangen voor het burgemeesterschap in Krimpen aan den IJssel. Vanaf vandaag kent Krimpen aan den IJssel daarom Jan Luteijn als waarnemend burgemeester.


De volledige installatie is via de website van Leidschendam-Voorburg terug te kijken

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen