dinsdag, juli 23, 2024

Reizen in het openbaar vervoer met je bankpas!

Vanaf vandaag is het mogelijk om met je betaalpas te reizen met het openbaar vervoer. In de treinen van de NS en de bussen van Arriva hoef je niet meer in het bezit te zijn van een OV-chipkaart voor een losse reis.

De vervoerders werken hiervoor samen onder de naam OV-pay. Het moet het voor mensen gemakkelijker maken om te reizen. Let wel op, eventuele abonnementen en kortingen zijn niet verwerkt in de prijzen. Hiervoor blijf je dus de OV-chipkaart gebruiken.

Voor de bussen en de metro van de RET is momenteel nog niet mogelijk om te reizen met je bankpas. Het reizen via je bankpas kan ook met je smartphone.

Wil je weten hoe het werkt? kijk dan hier

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen