zaterdag, juni 22, 2024

Ijspret langs de Slingerkade in Zevenhuizen

Honderden liefhebbers van natuurijs trokken er zondag naar het natuurgebied de Eendragtspolder voor een gezellige dag ijspret. Al snel stonden er langs de Slingerkade tientallen auto’s geparkeerd, werden de schaatsen uit het vet gehaald en begon een mooie tocht over het ijs.

Ouders met kinderen, maar ook sporters met surfzeilen waren te vinden op het watergebied. Ook bij de Willem Alexander aan was het lekker druk. Net aan de andere kant van de dijk betraden de echte waaghalzen ook de Rotte om een stukje te schaatsen.

Aan het einde van de ochtend rukte de brandweer nog uit voor een melding van een persoon te water. Gelukkig bleek er niks ernstig aan de hand.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen