maandag, juni 17, 2024

Burgemeester sluit beschoten woning Acacia voor 12 weken

- Advertisement -

Burgemeester Martijn Vroom heeft opdracht gegeven om de woning aan de Acacia welke voor de derde keer werd beschoten te sluiten. Met het sluiten van de woning moet opnieuw de rust terugkeren in de straat.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de deur van de woning beklad, en werd er vervolgens geschoten op de woonkamerruit van de woning. De burgemeester neemt dit zeer hoog op. Burgemeester Vroom: “Ik leef mee met de betrokkenen en omwonenden. Ik vind het afschuwelijk dat dit is gebeurd en tref passende maatregelen.

Lees ook: Opnieuw woning beschoten na schietpartij Acacia

Het is de derde keer dit jaar de woning werd beschoten. De impact op de omgeving van de woning is groot. Het heeft een negatieve invloed op het openbare leven en het woon- en leefklimaat. De eerdere incidenten vonden plaats in juli van dit jaar. De woning werd toen voor ook bestuurlijk gesloten. Dat was toen voor een duur van in totaal vier weken.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Iedereen die iets kan vertellen over de aanleiding, die iets is opgevallen de afgelopen nacht of misschien beeldmateriaal heeft, wordt gevraagd dit te delen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900 – 8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800- 7000.


Rectificatie: Eerder meldden wij dat de eerdere bestuurlijke sluiting na het schietincident in juli twaalf weken duurde. Dit is onjuist en moest vier weken zijn.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen