dinsdag, juli 23, 2024

Flitspalen gesloten verklaring Zuideinde goudmijn voor Rijksoverheid

De flitspalen welke automobilisten op het Zuideinde bekeuren voor het negeren van de gesloten verklaring is een goudmijn voor de Rijksoverheid, dat blijkt uit onderzoek door Gouwe IJsselnieuws. Omdat er geen fysieke blokkade aanwezig is kiezen automobilisten er alsnog voor om de gok te nemen en door te rijden.

Zodra je met een personenauto de Knip op de Zuideinde passeert krijg je een boete van 100 euro thuis gestuurd. 2747 automobilisten zijn inmiddels op de bon geslingerd. De weg is in december afgesloten vanwege de verkeersveiligheid en om sluipverkeer van en naar Rotterdam-Nesselande te voorkomen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen