maandag, juni 17, 2024

Helikopterplatform op Tiendweg

- Advertisement -

De Tiendweg in Krimpen aan de Lek was zaterdag bijna de gehele dag het toneel van een kleine luchthaven. Een stuk boerengrond werd ingericht als tijdelijke Heliport om te kunnen landen en opstijgen voor een evenement.

Het bedrijf Heli Holland voerde vluchten uit vanaf het weiland. Mensen die een kaartje hadden gekocht werden vervolgens met de helikopter boven Rotterdam rondgevlogen en een stukje over de Krimpenerwaard.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Aha, dus dat was het. Ik reed op de dijk, vanaf kr. ad IJssel naar kr. ad lek, en zag de helikopter laag vliegen en daar landen. Mooi gezicht.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen