woensdag, juli 17, 2024

Vrachtwagen en scooter in brand gestoken in Capelle aan den IJssel

Opnieuw zijn afgelopen nacht in Capelle aan den IJssel voertuigen in de brand gestoken. Rond 04.24 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brandende scooter op de Prins Contstantijnweg. Een klein half uur later stond er iets verderop een vrachtwagen op de parkeerplaats van Sportpark Schenkel aan de Capelseweg in de brand.

Het is de vierde nacht in een week tijd dat er voertuigen in de brand zijn gestoken. Eerder was het raak op de Zevenkampse Ring in Rotterdam en de Kerklaan in Capelle aan den IJssel. Op de Kerklaan moest een auto het ontgelden. Ook op de Klompendans werd in de nacht van 8 oktober een scooter in het fietstunneltje in brand gestoken.

Lees ook: Meerdere voertuigen uitgebrand door vermoedelijke brandstichting in Rotterdam Oost

De politie is een onderzoek gestart om te kijken of de branden aan elkaar gelinkt kunnen worden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen