zondag, juli 14, 2024

Jubilarissen van Krimpense brandweer in het zonnetje gezet tijdens korpsavond

Vrijdagavond werd de jaarlijkse korpsavond van de brandweer gehouden. Daarbij werd ook weer meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet.

Een korpsavond is een jaarlijkse bijeenkomst van (oud-)vrijwilligers en partners. Daarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar, vooruitgekeken naar de toekomst en ontvangen de vrijwilligers uiteraard de waardering die zij zeker verdienen.

Ook nieuwe vrijwilligers die de opleiding hebben afgerond, krijgen op de korpsavond hun diploma uitgereikt. Deze korpsavond kreeg Niels Marelis zijn diploma ‘Manschap A’ uitgereikt.

Vrijwilligers in het zonnetje

Burgemeester Martijn Vroom was bij de korpsavond aanwezig om samen met clustercommandant Henk Steens de jubilarissen van de kazerne in het zonnetje te zetten.

Vier vrijwilligers kregen versierselen uitgereikt voor hun jubileums: Cor Rijkers is 12,5 jaar brandweervrijwilligers, Wilrik Visser is 20 jaar brandweervrijwilligers en maar liefst twee vrijwilligers zijn inmiddels al 30 jaar vrijwilligers bij de brandweer: Peter van der Welle en Corné van Kooten. Raymond Zegers, Corné van Kooten en Peter van der Welle kregen de vrijwilligers medaille opgespeld.


Meer te weten komen over het werk als brandweervrijwilliger? Lees verder op de website van de brandweer.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen