zondag, juli 14, 2024

Algeraweg komende nacht en morgen afgesloten voor werkzaamheden

Omwonenden van de Algeraweg moeten het de aankomende woensdag en donderdagnacht doen met de geluiden van onder andere een asfaltfrees en andere werkvoertuigen, terwijl automobilisten van en naar de Krimpenerwaard tientallen kilometers moeten omrijden. Het asfalt op de Algeraweg wordt deze nachten vervangen.

De werkzaamheden zijn afgelopen maandag van start gegaan. Tijdens de werkzaamheden blijft er één rijstrook in beide richtingen open, echter zijn er nu twee nachten dat de weg volledig is afgesloten. Met een grote frees wordt het oude asfalt weggeschraapt zodat er een nieuwe veel stillere laag kan worden aangelegd.

Lees ook: Algeraweg krijgt nieuw geluiddempend asfalt

De vernieuwing van het wegdek zal zorgen voor veel minder geluidsoverlast voor omwonenden van de Algeraweg. Ook is het wegdek weer veilig en kan het weer flink wat jaren mee.

Na de nachtelijke afsluiten zal het verkeer nog tot ongeveer half oktober last hebben van werkzaamheden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen